SUMMER SALE: 35% RABAT PÅ ALLE PLAKATER: BRUG KODE VED KASSEN: SUMMER35

10 % RABAT PÅ DIN ORDRE | Tilmeld dig

Vi har udvidet vores returneringsperiode til 90 dage

Shop online for gratis levering over 200 kr

Anonymitetspolitik

Vi bekymrer os om dit privatliv, så vi håndterer altid dine oplysninger på en sikker måde. Så hvorfor har vi overhovedet brug for dine oplysninger? Og hvordan bruger vi dem? Her er alt, hvad du behøver at vide om vores databehandling.

 

3 hurtige spørgsmål om personoplysninger

 

1. En bedre kundeoplevelse.

Dine personoplysninger gør det muligt for os at give dig en skræddersyet oplevelse, når du shopper på Postery.com.

2. Sikkerheden kommer i første række!

Dine oplysninger er altid beskyttet hos os, og vi gør vores bedste for at sikre, at du føler dig tryg ved, hvordan vi behandler disse oplysninger.

3. Du bestemmer selv.

Ingen spam. Intet unødvendigt. Og vi beholder kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt. Efter dette, er det en enkeltbillet til sletteland.

 

Hvad vil du ellers gerne vide?

 

Om personoplysninger


Hos Postery har vi altid betragtet sikker behandling af dine personoplysninger som en topprioritet. Vores mål er omhyggeligt at følge alle regler og bestemmelser vedrørende beskyttelse af dine personoplysninger. Denne politik er udarbejdet for at hjælpe dig på forskellige måder; f.eks. ved at præcisere, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan disse oplysninger bruges. Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af dine oplysninger. Postery AB, (”Postery”/”we”), 559128-6405, Sörgårdsgatan 1E, SE-431 67 Mölndal er personligt ansvarlig for behandling af dine persondata. Du kan finde relevante kontaktoplysninger under "Kontakt os".

 

HVILKE PERSONOPLYSNINGER BRUGER VI?


De oplysninger, vi behandler om dig, varierer en smule, afhængigt af om du er en ikke-registreret kunde, der tilfældigt surfer og shopper, eller om du har oprettet en konto hos os og dermed er registreret bruger. Nedenfor kan du læse mere om, hvad hver kategori indebærer.

OPLYSNINGER OM DIG SOM KUNDE

For at kunne håndtere dine ordrer og køb kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-mail
  • Fødselsdato (for visse betalingsmåder)
  • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  • Oplysninger om din ordre (f.eks. ordrenummer, produkt(er), leveringsadresse og faktura)

Vi kræver disse oplysninger for at kunne overholde vores retlige forpligtelse til at gennemføre købsaftalen. Uden dem kan vi ikke gennemføre transaktionen med dig. Oplysningerne gemmes i 36 måneder fra det tidspunkt, hvor både levering og betaling er blevet behandlet, med det formål at hjælpe dig med potentielle reklamationer og returneringer.

 

For at overholde de regler og bestemmelser, som vi skal følge, kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  • Oplysninger om din ordre (f.eks. ordrenummer, produkt(er) og leveringsadresse )

Vi kræver disse oplysninger for at kunne overholde vores retlige forpligtelse til at følge lovgivningen. Bogføringsloven er et eksempel på, hvorfor vi gemmer disse oplysninger (med begrænset adgang) i 7 år ud over det indeværende år. Disse oplysninger vil f.eks. ikke være tilgængelige for kundeserviceafdelingen.

 

For at kunne yde dig kundeservice kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Telefonnummer og e-mail
  • Fødselsdato (for visse betalingsmåder)
  • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  • Oplysninger om din ordre (f.eks. ordrenummer, produkt(er), leveringsadresse og faktura)
  • Oplysninger, du personligt giver os under din kommunikation med os

Vi kræver disse oplysninger for at kunne overholde vores retlige forpligtelse til at foretage behandling på en måde, der er nødvendig for at imødekomme både vores og dine legitime interesser med hensyn til at besvare de spørgsmål, du måtte have. Vi gemmer oplysningerne i 14 måneder fra det tidspunkt, hvor din kundeservicehenvendelse er afsluttet.

 

For at kunne tilbyde dig en personlig hjemmeside, der giver den bedst mulige shoppingoplevelse, dvs. med et optimalt og relevant produktudvalg og anbefalinger, kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • IP-adresse
  • Data indsamlet af cookies og lignende. F.eks. hvilke produkter, du har klikket på, og din shoppinghistorik

Vi analyserer derefter disse data og giver dig produktanbefalinger vedrørende andre (lignende) produkter på vores hjemmeside, som du kan være interesseret i. Vi kræver disse oplysninger for at kunne overholde vores retlige forpligtelse til at foretage behandling på en måde, der er nødvendig for at imødekomme både vores og dine legitime interesser med hensyn til at levere en hjemmeside, der er så effektivt tilpasset dig som muligt. Disse oplysninger gemmes som almindelig tekst i et år fra tidspunktet for din seneste aktivitet. Hvis du vil have os til at slette disse oplysninger, kan du når som helst kontakte os, og vi vil slette dem.

 

For at kunne tilpasse vores markedsføring, så vores produkter og tilbud vises både på vores og vores partneres hjemmeside, kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • IP-adresser
  • Data indsamlet af cookies og lignende. F.eks. hvilke produkter, du har klikket på, og din shoppinghistorik
  • Ordrenummer

Vi kræver disse oplysninger for at kunne overholde vores retlige forpligtelse til at foretage behandling på en måde, der er nødvendig for at imødekomme både vores og dine legitime interesser med henblik på markedsføring af vores produkter over for dig i op til et år efter din seneste aktivitet på vores hjemmeside. For at gøre dette bruger vi forskellige eksterne annonceringstjenester og samarbejdspartnere. Du kan læse mere om denne indsamling, deling og brug af data, samt fjerne de oplysninger, der anvendes i disse kanaler, ved at følge instruktionerne i nedenstående links: 
Google: https://policies.google.com/privacy/partners 

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences

 

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, have adgang til en række tilbud, deltage i kundeundersøgelser, give feedback eller stille et spørgsmål i vores kundeforum, kræver vi følgende oplysninger om dig;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-mail
  • Oplysninger, du personligt giver (f.eks.: dine synspunkter, feedback m.m.)

Vi kræver kun disse oplysninger, når vi har modtaget dit samtykke i forbindelse med, at du har givet os de nævnte oplysninger. Opbevaringstiden kan variere afhængigt af situationen, men den overholder altid den periode, der er angivet i forbindelse med afgivelsen af samtykke.

 

For at forhindre misbrug af vores tjenester eller for at undgå, forebygge og efterforske forbrydelser mod virksomheden, kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-mail
  • Betalingsoplysninger (f.eks. gentagen brug af ugyldige kortnumre og lignende)
  • Oplysninger om returneringer og leveringer
  • IP-nummer
  • Bemærkninger om potentielle kunder
  • Kundeservicehistorik

Denne brug er nødvendig, fordi vi har en investeret interesse i at forhindre misbrug af vores tjenester og undgå, forebygge og efterforske kriminelle handlinger mod virksomheden. Sådanne oplysninger gemmes, så længe de er relevante i forhold til den pågældende omstændighed, men sjældent i længere tid end 36 måneder.

 

For at kunne analysere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og systemer kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • Indkøbs- og brugergenererede data, f.eks. click & hit-historik
  • Tekniske data fra enheder og deres indstillinger (f.eks. sprog, IP-adresse, webbrowserindstillinger, tidszone, operativsystem og platform).
  • Oplysninger om, hvordan du interagerer med os. Eksempelvis hvordan du bruger hjemmesiden, loginmetode, hvor og hvor længe du besøger bestemte sider, svartider, fejlkoder, hvordan du ankommer til og forlader tjenesten, osv.

Vi kræver disse oplysninger for at kunne overholde vores forpligtelse til at foretage behandling på en måde, der er nødvendig for at imødekomme både vores og dine legitime interesser med henblik på at forbedre og udvikle vores hjemmeside, produkter og de tilbud, vi kan levere. Det gør vi gennem analyse på et aggregeret niveau, dvs. at analysen er generel og ikke på et individuelt niveau. Vi gemmer disse data som grundlag for analysen af almindelig tekst i op til et år efter din seneste aktivitet. Derefter pseudonymiserer vi oplysningerne, hvilket betyder, at vi depersonaliserer dem, så vi kan gøre identifikationen af leverandøren (dig) anonym. Hvis du inden for to år efter pseudonymisering beslutter dig for at fortryde ændringen, kan vi genoprette forbindelsen mellem dine oplysninger og dine tidligere besøg på vores hjemmeside og vise, at du er en tilbagevendende kunde for at få en forståelse af, hvordan tilbagevendende kunder generelt interagerer med vores hjemmeside. Hvis der er gået mere end to år siden pseudonymiseringen, kan vi desværre ikke længere genaktivere dine oplysninger, og din historik slettes. Endvidere vil ikke længere kunne gendanne dine oplysninger, hvis du kontakter os med henblik på at benytte din ret til opsigelse.

OPLYSNINGER OM DIG SOM MEDLEM

For at vi kan gemme kundekurv og ønskeliste, markedsføre tilbud og vise ordrehistorik for dig som medlem, kræver vi følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-mail
  • Fødselsdag
  • Information og historik vedrørende alle dine ordrer som f.eks. ordrenummer, produkt(er), leveringsadresse, faktura osv.
  • Data indsamlet fra cookies og lignende. Eksempelvis hvilke produkter, du klikker på

Vi gør dette for at kunne foretage den behandling, der er nødvendig for at imødekomme vores legitime interesse i at forbedre og udvikle vores hjemmeside samt vores produkter og tilbud til dig. Disse oplysninger gemmes, indtil du personligt beslutter dig for at opsige din konto, eller kontoen lukkes automatisk efter 36 måneders inaktivitet.

Bemærk, at oplysninger såsom din ordrehistorik, brug af hjemmesiden og lignende oplysninger er nødvendige, for at vi, Postery, kan opfylde vores aftale med dig. Derfor gemmes oplysningerne, så længe du har en konto.

 

HVEM KAN VI DELE DINE DATA MED?


Vi deler nogle gange data, såsom personoplysninger, med forskellige modtagere for at kunne levere de tjenester, der er nævnt ovenfor. Vi sælger aldrig dine oplysninger til andre uden din godkendelse. Potentielle modtagere af dine oplysninger er:

Udbydere af leveringstjenester
For at opfylde formålene med vores behandling af dine personoplysninger deler vi dine personoplysninger med virksomheder, der leverer tjenester til os, f.eks. med henblik på at varetage transporten og leveringen af dine varer eller med henblik på at levere bestemte systemer. Disse virksomheder kan kun behandle dine personoplysninger i henhold til vores udtrykkelige instrukser og kan ikke bruge dine oplysninger af andre årsager.

Udbydere af betalingstjenester
For at administrere betalinger via hjemmesiden bruger vi forskellige betalingstjenester. Udbyderne af betalingstjenesterne er ansvarlige for deres egen håndtering af dine personoplysninger og har separate betingelser, der gælder for dem. Information om deres betingelser og håndtering af dine personoplysninger kan findes, når du vælger, hvilken betalingsmetode du vil bruge på hjemmesiden.

Samarbejdspartnere
For at gøre det muligt for vores partnere at lede trafik til os via deres kanaler, videregiver vi oplysninger såsom ordrenumre og købspriser. Denne information deles udelukkende til dette formål og bliver ikke solgt eller videresendt.

Andre modtagere
Vi kan sende dine data til andre modtagere, f.eks. offentlige organisationer, hvis det kræves af os ved lov. Hvis hele eller en del af vores organisation deles eller integreres med en anden organisation, kan dine personoplysninger blive videregivet til vores rådgivere, potentielle købere og deres rådgivere og blive videregivet til de nye ejere af virksomheden.

Overførsler uden for EU
Visse tjenester eller betalingstjenester kan finde sted uden for EU. Vi overfører aldrig data uden for EU uden at træffe de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger og indhente retsgrundlag for overførslen. F.eks. gennem Privacy Shield eller EU-kommissionens standardkontraktbestemmelser.

 

DINE RETTIGHEDER


Du har ret til at vide, hvilke af dine personoplysninger vi bruger. Dette kan oplyses gennem en proces, der er kendt som ekstrakt af registreringsdatabasen. Hvis du har en konto, kan du logge ind på Mine sider for at se, hvilke oplysninger vi har om dig, f.eks. kontaktoplysninger, dine bonuspoint, dine personlige rabatter og andre fordele. Hvis du ikke har registreret dig som medlem eller ønsker at modtage et komplet registerudtræk, kan du kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig.

Vi ønsker at sikre, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede. Med det i tankerne har du ret til at anmode om at få rettet unøjagtige oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, du har givet, ændres (f.eks. hvis du ændrer din e-mailadresse, dit navn eller dine betalingsoplysninger), eller hvis du ønsker at slette din konto, skal du blot kontakte vores kundeservice.

Hvad angår tilfælde, der involverer de måder, hvorpå vi behandler dine personoplysninger gennem det samtykke, du har givet, har du altid ret til (til enhver tid) at trække dit samtykke vedrørende den pågældende behandling tilbage. Du har også ret til at modsætte dig visse former for behandling, f.eks. direkte markedsføringsformål og nyhedsbreve. I nogle tilfælde har du endda ret til at få dine personoplysninger slettet eller blokeret. Dette gælder ikke, hvis vi ved lov pålægges f.eks. at bevare eller på anden måde behandle oplysningerne, eller hvis oplysningerne er nødvendige for at opfylde en aftale med dig.

 

KONTAKT


Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesagent, som lettest kan kontaktes på help@postery.com. Hvis du er utilfreds med de svar, du modtager fra os, eller med hvordan vi behandler dine data, har du ret til at indgive en klage til den tilsvarende tilsynsmyndighed.